ORDULU ANNE EVLADININ KURŞUNLARIYLA CAN VERDİ

Yaşam 23.10.2024 - 23:43, Güncelleme: 23.10.2024 - 23:43 1085 kez okundu.
 

ORDULU ANNE EVLADININ KURŞUNLARIYLA CAN VERDİ

Kastamonu’da meydana gelen kan donduran olayda Ordulu anne Şaizer Gebeşoğlu'nu öldüren oğlu daha sonra kendi canına kıydı.
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde meydana gelen trajik olayda, uzun süredir psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen 25 yaşındaki Özkan Gebeşoğlu, annesi Ordulu Şaizer Gebeşoğlu'nu pompalı tüfekle vurarak öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti. Olay, ilçenin Yeni Mahalle Ahmet Yesevi Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde yaşandı. İstanbul’da yaşayan yakınları, Şaizer ve Özkan Gebeşoğlu’na telefonla ulaşamayınca komşularını arayarak durumu kontrol etmelerini istedi. Eve giden komşular, içeriden ses alamayınca ve kapı açılmayınca durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiyenin yardımıyla pencereden eve girdi. Ekipler, anne ve oğlunu evde cansız halde buldu. Yapılan ilk incelemelerde, Özkan Gebeşoğlu’nun annesini tüfekle vurduktan sonra intihar ettiği belirlendi. Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmasının ardından cenazeler otopsi için morga kaldırıldı. Yakın çevrelerinden edinilen bilgilere göre, Özkan Gebeşoğlu’nun psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü öğrenildi.
Kastamonu’da meydana gelen kan donduran olayda Ordulu anne Şaizer Gebeşoğlu'nu öldüren oğlu daha sonra kendi canına kıydı.

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde meydana gelen trajik olayda, uzun süredir psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen 25 yaşındaki Özkan Gebeşoğlu, annesi Ordulu Şaizer Gebeşoğlu'nu pompalı tüfekle vurarak öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti. Olay, ilçenin Yeni Mahalle Ahmet Yesevi Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde yaşandı.

İstanbul’da yaşayan yakınları, Şaizer ve Özkan Gebeşoğlu’na telefonla ulaşamayınca komşularını arayarak durumu kontrol etmelerini istedi. Eve giden komşular, içeriden ses alamayınca ve kapı açılmayınca durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiyenin yardımıyla pencereden eve girdi.

Ekipler, anne ve oğlunu evde cansız halde buldu. Yapılan ilk incelemelerde, Özkan Gebeşoğlu’nun annesini tüfekle vurduktan sonra intihar ettiği belirlendi. Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmasının ardından cenazeler otopsi için morga kaldırıldı. Yakın çevrelerinden edinilen bilgilere göre, Özkan Gebeşoğlu’nun psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.