PERSONELİNE BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Karadeniz Gündem (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 10.10.2024 - 00:35, Güncelleme: 10.10.2024 - 00:35 3037 kez okundu.
 

PERSONELİNE BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Samsun'un Terme ilçesinde iş adamı Çelik İnşaat sahibi Muharrem Çelik, personeline birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.
Çelik, personeline birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. Samsun'un Terme ilçesinde iş adamı Çelik İnşaat sahibi Muharrem Çelik,  Kalıpçı ustalarla yemekte 11 personeli ile birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular.  Muharrem Çelik, “Kalıpçı ustalarımız Terme İlçe halkına hizmet eden personelimiz ile birlikte bir araya gelerek birlik ve beraberlik adına yemekte buluştuk. Bizler burada bir aile ortamı içerisinde hizmet veriyoruz biz personelimizi kendi ailemiz gibi görüyoruz. Özveri ile çalışan personelimize bu çalışmalarından dolayı ve ayrıca davetimize katıldıklarından dolayı teşekkür ederiz. Kalıpçı personelimiz ile birlikte dün olduğu gibi bundan sonrada yine birlik ve beraberlik içerisinde hizmet vereceğiz. Çünkü biz büyük bir aile olarak bu yaptığımız hizmetten memnunuz müşterilerimizi de memnun etmeye devam edeceğiz. Müşteri memnuiyetimizi her zaman ön planda tutarak müşterilerimiz velinimetizdir anlayışı içerisindeyiz” dedi. Muharrem Çelik ve oğlu Oğuzhan Çelik ile beraber düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik yemeğine  kalıpçı ustalarımız ile birlikte istişare toplantımızı yaptık emekçi kardeşlerime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi. Ali Yazan /Ordu 
Samsun'un Terme ilçesinde iş adamı Çelik İnşaat sahibi Muharrem Çelik, personeline birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

Çelik, personeline birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. Samsun'un Terme ilçesinde iş adamı Çelik İnşaat sahibi Muharrem Çelik,  Kalıpçı ustalarla yemekte 11 personeli ile birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular.

 Muharrem Çelik, “Kalıpçı ustalarımız Terme İlçe halkına hizmet eden personelimiz ile birlikte bir araya gelerek birlik ve beraberlik adına yemekte buluştuk. Bizler burada bir aile ortamı içerisinde hizmet veriyoruz biz personelimizi kendi ailemiz gibi görüyoruz. Özveri ile çalışan personelimize bu çalışmalarından dolayı ve ayrıca davetimize katıldıklarından dolayı teşekkür ederiz. Kalıpçı personelimiz ile birlikte dün olduğu gibi bundan sonrada yine birlik ve beraberlik içerisinde hizmet vereceğiz. Çünkü biz büyük bir aile olarak bu yaptığımız hizmetten memnunuz müşterilerimizi de memnun etmeye devam edeceğiz. Müşteri memnuiyetimizi her zaman ön planda tutarak müşterilerimiz velinimetizdir anlayışı içerisindeyiz” dedi.

Muharrem Çelik ve oğlu Oğuzhan Çelik ile beraber düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik yemeğine  kalıpçı ustalarımız ile birlikte istişare toplantımızı yaptık emekçi kardeşlerime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi. Ali Yazan /Ordu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.