ÇAMBAŞI YAYLASI'NDA YOĞUN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.10.2024 - 23:01, Güncelleme: 20.10.2024 - 23:01 2885 kez okundu.
 

ÇAMBAŞI YAYLASI'NDA YOĞUN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Ordu’ya kış merhaba dedi. Meteoroloji tarafından yapılan sarı kodlu uyarının ardından bu akşam Çambaşı Yaylası’nda yoğun kar yağışı başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Ordu’da kuvvetli ve çok kuvvetli, (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak, yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, yüksek kesimlerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Ordu’nun Kabadüz İlçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda bu akşam yoğun kar yağışı başladı. Halen devam eden ve gece boyunca da devam etmesi beklenen kar yağışı sonrasında kar kalınlığının 20 santimi bulması bekleniyor. BAŞKAN GÜLER’DEN KAR PAYLAŞIMI Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler kar açan iş makinesi fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, Ordu'muzun yüksek yerlerinde an itibari ile yoğun kar yağışı başlamıştır. Senin ve arkadaşlarının vakti bu sene biraz erken geldi aslanım. Açılacak yollar sizi bekliyor. Ayrıca, yüksek kesimdeki vatandaşlarımız lütfen araçlarınızda zincir, çekme halatı ve takoz bulundurunuz.” dedi.
Ordu’ya kış merhaba dedi. Meteoroloji tarafından yapılan sarı kodlu uyarının ardından bu akşam Çambaşı Yaylası’nda yoğun kar yağışı başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Ordu’da kuvvetli ve çok kuvvetli, (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak, yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor.

Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, yüksek kesimlerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Ordu’nun Kabadüz İlçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda bu akşam yoğun kar yağışı başladı. Halen devam eden ve gece boyunca da devam etmesi beklenen kar yağışı sonrasında kar kalınlığının 20 santimi bulması bekleniyor.

BAŞKAN GÜLER’DEN KAR PAYLAŞIMI

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler kar açan iş makinesi fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, Ordu'muzun yüksek yerlerinde an itibari ile yoğun kar yağışı başlamıştır. Senin ve arkadaşlarının vakti bu sene biraz erken geldi aslanım. Açılacak yollar sizi bekliyor. Ayrıca, yüksek kesimdeki vatandaşlarımız lütfen araçlarınızda zincir, çekme halatı ve takoz bulundurunuz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.