KANLI KAVGADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 13.10.2024 - 14:20, Güncelleme: 13.10.2024 - 14:20 1481 kez okundu.
 

KANLI KAVGADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Antakya'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatında çalışan işçiler arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Hatay’ın Antakya ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatında dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sebebi henüz bilinmeyen bir anlaşmazlık sonucu işçiler arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavganın büyüdüğü olayda 2 işçi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ardından hastaneye kaldırıldılar. Polis ekipleri, olayın nedenine ilişkin soruşturmayı sürdürürken, kavganın çıkış sebebini belirlemek için çalışmalar devam ediyor.
Antakya'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatında çalışan işçiler arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatında dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sebebi henüz bilinmeyen bir anlaşmazlık sonucu işçiler arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavganın büyüdüğü olayda 2 işçi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ardından hastaneye kaldırıldılar. Polis ekipleri, olayın nedenine ilişkin soruşturmayı sürdürürken, kavganın çıkış sebebini belirlemek için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.