2 YAŞINDAKİ SILA BEBEK CENNETE UĞURLANDI!

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 08.10.2024 - 16:25, Güncelleme: 08.10.2024 - 16:25 3720 kez okundu.
 

2 YAŞINDAKİ SILA BEBEK CENNETE UĞURLANDI!

Hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İmam, cenazeye katılanlardan değil Sıla bebekten istedi.
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde anne B.Y., 8 Eylül’de kızının uyanmadığını fark ederek Malkara Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan muayenede, Sıla bebeğin beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Bir ay boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sıla bebek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinsel istismara ve şiddete maruz kalan 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, adli incelemelerin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Talihsiz bebeğin cenazesinin, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında İmam helallik isteğini, cenazeye katılanlardan değil Sıla bebekten isterken, “Sevgili yavrum Sıla bebeğimiz. Ne olur bizleri affet. Seni koruyamadık. İnşallah senin için döktüğümüz gözyaşları, yeni bir başlangıca, iyiliklerin, merhameti çoğaltmak adına gayretlerimizin duyarlılıklarımız artmasına vesile olacak. Cenabı Allah taksiratlarımızı affetsin” dedi. Sıla bebeğin yaşamını yitirmesinin ardından başlatılan soruşturmada anne B.Y. (25), birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32), K.A.’nın 13 yaşındaki oğlu ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
Hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İmam, cenazeye katılanlardan değil Sıla bebekten istedi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde anne B.Y., 8 Eylül’de kızının uyanmadığını fark ederek Malkara Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan muayenede, Sıla bebeğin beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Bir ay boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sıla bebek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinsel istismara ve şiddete maruz kalan 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, adli incelemelerin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Talihsiz bebeğin cenazesinin, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazında İmam helallik isteğini, cenazeye katılanlardan değil Sıla bebekten isterken, “Sevgili yavrum Sıla bebeğimiz. Ne olur bizleri affet. Seni koruyamadık. İnşallah senin için döktüğümüz gözyaşları, yeni bir başlangıca, iyiliklerin, merhameti çoğaltmak adına gayretlerimizin duyarlılıklarımız artmasına vesile olacak. Cenabı Allah taksiratlarımızı affetsin” dedi.

Sıla bebeğin yaşamını yitirmesinin ardından başlatılan soruşturmada anne B.Y. (25), birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32), K.A.’nın 13 yaşındaki oğlu ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.