ORDU OSB İÇİN 200 MİLYON TL KAYNAK AKTARILDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 09.10.2024 - 00:43, Güncelleme: 09.10.2024 - 00:43 3504 kez okundu.
 

ORDU OSB İÇİN 200 MİLYON TL KAYNAK AKTARILDI

OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, “Ordu 2. Organize Sanayi’miz için 200 milyon TL kaynağın hesaplarımıza aktarılması talimatı verildi” dedi.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kerulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti. Bu ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, uzun zamandan beri yapılması beklenen Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi için müjdeli bir paylaşım yaptı. “Ve Nihayet.” diyen Karlıbel, “Yedi yıl kaplumbağa misali santim santim ilerleyen Karaağaç ve Güzelyurt köylerimizde kurulacak Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi olmazsa olmazımız demiştik. Neredeyse iki yıldır süren aralıksız çalışmalarımız nihayet sonuç verdi.” 200 MİLYON TL KAYNAK AKTARILDI Bakan Kacır’ın OSB için 200 milyon TL kaynak aktarılması talimatı verdiğini söyleyen Karlıbel, “Ordu Millet Vekilimiz, Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’in büyük çaba ve katkılarıyla bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’la Ankara’da yapılan toplantımızda ilk etapta yılsonuna kadar 200 milyon TL kaynağın hesaplarımıza aktarılması talimatı verildi. Artık OSB’mizin ihalesi için hiçbir engel kalmamıştır.” Karlıbel son olarak, “Bu şehre iş ve aş yaratacak en önemli yatırım olan OSB’mizin bu zorlu yolculuğuna çözüm getiren başta önceki Bakan ve Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a Odamız, Yatırımcılarımız ve Ordu 2. Organize Sanayi’miz adına şükranlarımı sunuyorum.”
OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, “Ordu 2. Organize Sanayi’miz için 200 milyon TL kaynağın hesaplarımıza aktarılması talimatı verildi” dedi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kerulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti.

Bu ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, uzun zamandan beri yapılması beklenen Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi için müjdeli bir paylaşım yaptı.

“Ve Nihayet.” diyen Karlıbel, “Yedi yıl kaplumbağa misali santim santim ilerleyen Karaağaç ve Güzelyurt köylerimizde kurulacak Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi olmazsa olmazımız demiştik. Neredeyse iki yıldır süren aralıksız çalışmalarımız nihayet sonuç verdi.”

200 MİLYON TL KAYNAK AKTARILDI

Bakan Kacır’ın OSB için 200 milyon TL kaynak aktarılması talimatı verdiğini söyleyen Karlıbel, “ Ordu Millet Vekilimiz, Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’in büyük çaba ve katkılarıyla bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’la Ankara’da yapılan toplantımızda ilk etapta yılsonuna kadar 200 milyon TL kaynağın hesaplarımıza aktarılması talimatı verildi. Artık OSB’mizin ihalesi için hiçbir engel kalmamıştır.”

Karlıbel son olarak, “Bu şehre iş ve aş yaratacak en önemli yatırım olan OSB’mizin bu zorlu yolculuğuna çözüm getiren başta önceki Bakan ve Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a Odamız, Yatırımcılarımız ve Ordu 2. Organize Sanayi’miz adına şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.