ORDU'DA KAYBOLAN RUS UYRUKLU KADININ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 15.10.2024 - 20:29, Güncelleme: 15.10.2024 - 20:29 2814 kez okundu.
 

ORDU'DA KAYBOLAN RUS UYRUKLU KADININ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

8 Ekim’de Ordu’da kaybolan ve ailesinin her yerde aradığı Rus uyruklu 57 yaşındaki Margarita Karaca’nın cansız bedenine ulaşıldı.
8 Ekim Salı günü Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Kumbaşı Mahallesi’ndeki evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan kendisinden haber alınamayan Rus uyruklu Margarita Karaca’dan acı haber geldi. Yakınları tarafından kayıp ihbarı yapılmasının ardından güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Ordu İl Emniyet ekiplerince devam edilen arama çalışmaları sonucunda Margarita Karaca'nın cansız bedeni bugün saat 15.00 sıralarında Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi Pirahmet mevkiindeki fındık bahçesinde bulundu. Cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılan Margarita Karaca'nın neden kaybolduğu ve ölüm nedeninin aydınlatılmasıyla ilgili Cumhuriyet savcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma detaylı bir şekilde devam ediyor.
8 Ekim’de Ordu’da kaybolan ve ailesinin her yerde aradığı Rus uyruklu 57 yaşındaki Margarita Karaca’nın cansız bedenine ulaşıldı.

8 Ekim Salı günü Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Kumbaşı Mahallesi’ndeki evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan kendisinden haber alınamayan Rus uyruklu Margarita Karaca’dan acı haber geldi.

Yakınları tarafından kayıp ihbarı yapılmasının ardından güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Ordu İl Emniyet ekiplerince devam edilen arama çalışmaları sonucunda Margarita Karaca'nın cansız bedeni bugün saat 15.00 sıralarında Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi Pirahmet mevkiindeki fındık bahçesinde bulundu.

Cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılan Margarita Karaca'nın neden kaybolduğu ve ölüm nedeninin aydınlatılmasıyla ilgili Cumhuriyet savcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma detaylı bir şekilde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.