ORDU'DA FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ, ÇATILARI UÇURDU

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 06.03.2023 - 16:26, Güncelleme: 06.03.2023 - 16:26 2060+ kez okundu.
 

ORDU'DA FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ, ÇATILARI UÇURDU

Ordu’da bugün etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına’da devrilen ağaçlar bir kafe ve arabanın üzerine düşerken, Ters Evi de tehdit etti.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen ve etkili olan şiddetli fırtına olumsuzluklara yol açtı. Fırtına sebebiyle Teleferik Alt İstasyonu ve Ters Ev yanında bulunan ağaç hasar gördü. Ağacın kök kısma çatlarken devrilmek üzere kolları halat ile bağlandı.   Altınordu’da etkili olan fırtına, Akyazı Mahallesi plaj mevkiinde devrilen ağaç, bir kafeye ve önünde bulunan otomobilin üzerine düştü. Yaralanmanın olmadığı fırtına nedeniyle birçok binanın çatısında hasar oluştu
Ordu’da bugün etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına’da devrilen ağaçlar bir kafe ve arabanın üzerine düşerken, Ters Evi de tehdit etti.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen ve etkili olan şiddetli fırtına olumsuzluklara yol açtı. Fırtına sebebiyle Teleferik Alt İstasyonu ve Ters Ev yanında bulunan ağaç hasar gördü. Ağacın kök kısma çatlarken devrilmek üzere kolları halat ile bağlandı.

 

Altınordu’da etkili olan fırtına, Akyazı Mahallesi plaj mevkiinde devrilen ağaç, bir kafeye ve önünde bulunan otomobilin üzerine düştü. Yaralanmanın olmadığı fırtına nedeniyle birçok binanın çatısında hasar oluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.