ORDULU GAMZE SOĞUKSU AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.10.2024 - 23:44, Güncelleme: 20.10.2024 - 23:44 2874 kez okundu.
 

ORDULU GAMZE SOĞUKSU AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

Ordulu milli boksör Gamze Soğuksu, Bulgaristan’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda 2’nci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Ordulu milli boksör Gamze Soğuksu, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 52 kilo kategorisinde mücadele eden Soğuksu, turnuvayı Avrupa ikincisi olarak tamamlayarak Türkiye'yi gururlandırdı. Bu başarısı ile kariyerine yeni bir madalya daha ekleyen genç boksör, azmi ve disipliniyle dikkat çekti. 12 Ekim’de başlayan şampiyonada Gamze Soğuksu, İspanyol rakibi Iratxe Vals Del Valle ve Macar boksör Horvath Karmen’i mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Ukraynalı boksör Daria Olha Hutarina ile karşılaşan Soğuksu, verdiği güçlü mücadele sonucu gümüş madalyayı boynuna taktırdı. Ordulu sporcu, bu önemli başarıyla boks dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.
Ordulu milli boksör Gamze Soğuksu, Bulgaristan’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda 2’nci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ordulu milli boksör Gamze Soğuksu, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 52 kilo kategorisinde mücadele eden Soğuksu, turnuvayı Avrupa ikincisi olarak tamamlayarak Türkiye'yi gururlandırdı. Bu başarısı ile kariyerine yeni bir madalya daha ekleyen genç boksör, azmi ve disipliniyle dikkat çekti.

12 Ekim’de başlayan şampiyonada Gamze Soğuksu, İspanyol rakibi Iratxe Vals Del Valle ve Macar boksör Horvath Karmen’i mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Ukraynalı boksör Daria Olha Hutarina ile karşılaşan Soğuksu, verdiği güçlü mücadele sonucu gümüş madalyayı boynuna taktırdı. Ordulu sporcu, bu önemli başarıyla boks dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.