ORDUSPOR YÖNETİMİNE HEM TEPKİ HEM ÇAĞRI VAR

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 18.10.2024 - 10:17, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:17 1369 kez okundu.
 

ORDUSPOR YÖNETİMİNE HEM TEPKİ HEM ÇAĞRI VAR

Futbolcusu ve forması olmadığı gerekçesiyle bu sene sahaya çıkmayacağını açıklayan ‘Efsane’ Orduspor’un bu kararı tepkilere ve tartışmalara yol açtı.
Ordu Süper Amatör Lig’de mücadele eden ‘Efsane’ Orduspor’da yeni başkan Hasan Vayni’nin ilk icraatı takımı ligden çekmek oldu. Vayni, “futbol kulübümüze kayıtlı futbolcu ve teknik ekibin olmadığı, Ordusporumuzun antrenman yapacak forma, eşofman ve diğer malzemelerinin hiçbiri olmadığı tespit edilmiştir.” diyerek, Orduspor’u ligden çektiklerini açıkladı. “TAKIMI LİGDEN ÇEKMEK İÇİN BAŞKAN OLUNUR MU?” Bu karar Ordu spor kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Orduspor’un yeni yönetiminden bu kararından vazgeçmesi istenirken, “bir kişi takımı ligden seçmek için başkanlığa mı seçilir? Tek hedefi ve amacı bu olur?” yorumları yapılıyor. Öte yandan Orduspor Kulübünü bu kararından vazgeçmesi için çağrıda bulunan diğer amatör takımlardan da futbolcu ve forma desteği taahhüdü geldi. bu kulüplerden Fidangör ve Kabadüz Belediyespor yaptıkları açıklamalarda şöyle dediler;   Fidangör Spor Kulübü “Bizler Fidangör Spor Kulübü olarak Orduspor Kulübü’nün malzeme ihtiyacını karşılayacağımızı taahhüt ediyoruz. Kendi futbolcularımız “Orduspor’un lige katılmasını sağlayacaksak takımı ikiye bölüp orada da mücadele edelim” taleplerini iletmiştir. O yüzden bir açıklama yapılacaksa içinin dolu olup olmadığına bakılmalıdır. Malzeme, futbolcu, top gibi konular ileri sürülmemeli, Orduspor için olumlu/olumsuz projelerimiz var diyerek şeffaf olunmalıdır.” Kabadüz Belediyespor “Bütün futbolcularımızı ve malzemelerimizi Orduspor arması altına seve seve verebileceğimizin sözünü tüm kamuoyu önünde veriyoruz.”
Futbolcusu ve forması olmadığı gerekçesiyle bu sene sahaya çıkmayacağını açıklayan ‘Efsane’ Orduspor’un bu kararı tepkilere ve tartışmalara yol açtı.

Ordu Süper Amatör Lig’de mücadele eden ‘Efsane’ Orduspor’da yeni başkan Hasan Vayni’nin ilk icraatı takımı ligden çekmek oldu. Vayni, “futbol kulübümüze kayıtlı futbolcu ve teknik ekibin olmadığı, Ordusporumuzun antrenman yapacak forma, eşofman ve diğer malzemelerinin hiçbiri olmadığı tespit edilmiştir.” diyerek, Orduspor’u ligden çektiklerini açıkladı.

“TAKIMI LİGDEN ÇEKMEK İÇİN BAŞKAN OLUNUR MU?”

Bu karar Ordu spor kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Orduspor’un yeni yönetiminden bu kararından vazgeçmesi istenirken, “bir kişi takımı ligden seçmek için başkanlığa mı seçilir? Tek hedefi ve amacı bu olur?” yorumları yapılıyor.

Öte yandan Orduspor Kulübünü bu kararından vazgeçmesi için çağrıda bulunan diğer amatör takımlardan da futbolcu ve forma desteği taahhüdü geldi. bu kulüplerden Fidangör ve Kabadüz Belediyespor yaptıkları açıklamalarda şöyle dediler;  

Fidangör Spor Kulübü

“Bizler Fidangör Spor Kulübü olarak Orduspor Kulübü’nün malzeme ihtiyacını karşılayacağımızı taahhüt ediyoruz. Kendi futbolcularımız “Orduspor’un lige katılmasını sağlayacaksak takımı ikiye bölüp orada da mücadele edelim” taleplerini iletmiştir. O yüzden bir açıklama yapılacaksa içinin dolu olup olmadığına bakılmalıdır. Malzeme, futbolcu, top gibi konular ileri sürülmemeli, Orduspor için olumlu/olumsuz projelerimiz var diyerek şeffaf olunmalıdır.”

Kabadüz Belediyespor

“Bütün futbolcularımızı ve malzemelerimizi Orduspor arması altına seve seve verebileceğimizin sözünü tüm kamuoyu önünde veriyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.