A MİLLİLERİMİZ KARADAĞ'LA SAMSUN'DA OYNUYOR

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.10.2024 - 15:02, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:02 2778 kez okundu.
 

A MİLLİLERİMİZ KARADAĞ'LA SAMSUN'DA OYNUYOR

Komşuda milli heyecan... A Millî Takım, UEFA Uluslar B Ligindeki üçüncü maçında bugün Karadağ ile Samsun’da karşı karşıya gelecek.
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında bu akşam komşumuz Samsun'da Karadağ ile karşılaşacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan Türkiye-Karadağ maçı saat 21.45'te başlayacak. Maç TV8 ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Ay yıldızlılar dün saat 17.30’da THY’ye ait uçak ile Samsun’a geldikten sonra kısa bir stat turundan sonra teknik direktör Vincenzo Montella ve Arda Güler’in basın toplantısının ardından maç saatini beklemek için otele hareket etti. Milliler, dün akşam son antrenmanını maçın oynanacağı statta tamamladı. 30 bini aşkın Samsunlu taraftarın bu akşam Milli Takıma destek vermek için Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda yerini alması bekleniyor. Müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Matteo Marchetti olacak. Maçta Marco Di Bello VAR, Gianluca Aureliano ise AVAR olarak görev yapacak. İŞTE MUHTEMEL 11’LER TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Arda, Yunus, Kerem, Barış Alper KARADAĞ: Mijatovic, Marusic, Rubezic, Sipcic, Vukcevic, Brnovic, Jovovic, Jovetic, Krstovic, Camaj, Mugosa
Komşuda milli heyecan... A Millî Takım, UEFA Uluslar B Ligindeki üçüncü maçında bugün Karadağ ile Samsun’da karşı karşıya gelecek.

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında bu akşam komşumuz Samsun'da Karadağ ile karşılaşacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan Türkiye-Karadağ maçı saat 21.45'te başlayacak. Maç TV8 ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Ay yıldızlılar dün saat 17.30’da THY’ye ait uçak ile Samsun’a geldikten sonra kısa bir stat turundan sonra teknik direktör Vincenzo Montella ve Arda Güler’in basın toplantısının ardından maç saatini beklemek için otele hareket etti. Milliler, dün akşam son antrenmanını maçın oynanacağı statta tamamladı.

30 bini aşkın Samsunlu taraftarın bu akşam Milli Takıma destek vermek için Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda yerini alması bekleniyor.

Müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Matteo Marchetti olacak. Maçta Marco Di Bello VAR, Gianluca Aureliano ise AVAR olarak görev yapacak.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Arda, Yunus, Kerem, Barış Alper

KARADAĞ: Mijatovic, Marusic, Rubezic, Sipcic, Vukcevic, Brnovic, Jovovic, Jovetic, Krstovic, Camaj, Mugosa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.