GÜLYALI'DA MAHSUR KALANLAR İŞ MAKİNESİYLE KURTARILDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.07.2023 - 01:22, Güncelleme: 11.07.2023 - 01:25 4131+ kez okundu.
 

GÜLYALI'DA MAHSUR KALANLAR İŞ MAKİNESİYLE KURTARILDI

Gülyalı’da selde mahsur kalanların iş makinesiyle kurtarıldığını söyleyen Başkan Ulaş Tepe, “Ekiplerimiz mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye ediyor.
Ordu’da etkili olan şiddetli yağışların vurduğu ilçelerden biri de Gülyalı ilçesi oldu. Gülyalı’da Divani Deresi'nin taşması sonrası dere yatağındaki evlerinde mahsur kalan vatandaşlar belediyeye ait iş makineleriyle kurtarıldı.   Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe şu açıklamalarda bulundu:   "İlçemizdeki aşırı yağışlar afet boyutuna ulaştı. Divani deresinin ardından Turnasuyu ırmağımız da taştı. Ekiplerimiz mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye ediyor.   Nehir yataklarına yakın konumda yaşayan hemşehrilerimizin dikkatli olmalarını ve tehlike geçene kadar güvenli bölgelere geçiş yapmalarını rica ediyorum.   İlçemizde son yılların en büyük afetiyle karşı karşıyayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun."
Gülyalı’da selde mahsur kalanların iş makinesiyle kurtarıldığını söyleyen Başkan Ulaş Tepe, “Ekiplerimiz mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye ediyor.

Ordu’da etkili olan şiddetli yağışların vurduğu ilçelerden biri de Gülyalı ilçesi oldu. Gülyalı’da Divani Deresi'nin taşması sonrası dere yatağındaki evlerinde mahsur kalan vatandaşlar belediyeye ait iş makineleriyle kurtarıldı.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe şu açıklamalarda bulundu:

 

"İlçemizdeki aşırı yağışlar afet boyutuna ulaştı. Divani deresinin ardından Turnasuyu ırmağımız da taştı. Ekiplerimiz mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye ediyor.

 

Nehir yataklarına yakın konumda yaşayan hemşehrilerimizin dikkatli olmalarını ve tehlike geçene kadar güvenli bölgelere geçiş yapmalarını rica ediyorum.

 

İlçemizde son yılların en büyük afetiyle karşı karşıyayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.