BAŞKAN GÜLER 'AŞKIN DÜNKÜ ÇOCUKLARI SETİNDE

Sanat (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 08.08.2024 - 13:40, Güncelleme: 08.08.2024 - 13:40 3493+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER 'AŞKIN DÜNKÜ ÇOCUKLARI SETİNDE

Başkan Hilmi Güler, çekimleri Ünye’de devam eden ve başrollerini Hülya Avşar ile Uğur Yücel’in paylaştığı Aşkın Dünkü Çocukları’nın setini ziyaret etti.
Başrolleri Uğur Yücel, Hülya Avşar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı Trajikomik, sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikayesi anlatan "Aşkın Dünkü Çocukları"nın çekimleri Ünye’de devam ediyor. Efsane isimleri bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda Levent Onan otururken A.Selim Tuncer yapımcı, Esra Seyrekbasan yaratıcı yapımcısı olduğu filmin 4 hafta olarak planlanan çekimler keyifli bir ön çalışma sürecinin ardından yoğun bir tempoyla devam ediyor. BAŞKAN GÜLER SETTE Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’de film setini ziyaret ederek, oyuncular ve yönetmenle görüştü. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yla birlikte seti ziyaret eden Güler, “Muhteşem doğası ile adeta bir film platosu haline gelen ilimizde güzel bir sinema filmine daha ev sahipliği yapıyoruz. Çekimleri Ünye'mizde devam eden 'Aşkın Dünkü Çocukları' isimli film setini ziyaret ederek oyuncu, yönetmen ve set ekibi ile bir araya geldik, başarılar diledik. Yolu açık, gişesi bol olsun” Filmin efsanelerle dolu kadrosunda Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Atilla Şendil, Ali Düşenkalkar, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Goncagül Sunar, Özlem Tokaslan, Meral Çetinkaya, Bilge Şen, Yonca Şahinbaş, Elif İskender, Burak Can, Nehir Gökdemir, Muharrem Yurtseven, Elif Çakman, Alma Terzic, Ömer Toprak Yılmaz da yer alıyor.
Başkan Hilmi Güler, çekimleri Ünye’de devam eden ve başrollerini Hülya Avşar ile Uğur Yücel’in paylaştığı Aşkın Dünkü Çocukları’nın setini ziyaret etti.

Başrolleri Uğur Yücel, Hülya Avşar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı Trajikomik, sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikayesi anlatan "Aşkın Dünkü Çocukları"nın çekimleri Ünye’de devam ediyor.

Efsane isimleri bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda Levent Onan otururken A.Selim Tuncer yapımcı, Esra Seyrekbasan yaratıcı yapımcısı olduğu filmin 4 hafta olarak planlanan çekimler keyifli bir ön çalışma sürecinin ardından yoğun bir tempoyla devam ediyor.

BAŞKAN GÜLER SETTE

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’de film setini ziyaret ederek, oyuncular ve yönetmenle görüştü. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yla birlikte seti ziyaret eden Güler, “Muhteşem doğası ile adeta bir film platosu haline gelen ilimizde güzel bir sinema filmine daha ev sahipliği yapıyoruz. Çekimleri Ünye'mizde devam eden 'Aşkın Dünkü Çocukları' isimli film setini ziyaret ederek oyuncu, yönetmen ve set ekibi ile bir araya geldik, başarılar diledik. Yolu açık, gişesi bol olsun”

Filmin efsanelerle dolu kadrosunda Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Atilla Şendil, Ali Düşenkalkar, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Goncagül Sunar, Özlem Tokaslan, Meral Çetinkaya, Bilge Şen, Yonca Şahinbaş, Elif İskender, Burak Can, Nehir Gökdemir, Muharrem Yurtseven, Elif Çakman, Alma Terzic, Ömer Toprak Yılmaz da yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.