9 YAŞINDAKİ KEREM CAN 8 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.06.2023 - 17:01, Güncelleme: 20.06.2023 - 17:01 7963+ kez okundu.
 

9 YAŞINDAKİ KEREM CAN 8 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Bir magandanın attığı merminin başına isabet ettiği 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir 8 gündür verdiği yaşam mücadelesi kaybederek hayatını kaybetti.
Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesi’ndeki bir sitenin parkında 11 Haziran’da oyun oynayan 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir’in başına nereden geldiği belli olmayan bir yorgun mermi isabet etmesi üzerine ağır yaralandı.   Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nin Yoğun bakım ünitesinde 8 gündür yaşam mücadelesi veren 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir, beyninde kalan mermi tehlikeli bölgede olduğu için alınamayarak vefat etti.   Vefatıyla tüm Trabzon’u yasa boğan 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir, Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı.
Bir magandanın attığı merminin başına isabet ettiği 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir 8 gündür verdiği yaşam mücadelesi kaybederek hayatını kaybetti.

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesi’ndeki bir sitenin parkında 11 Haziran’da oyun oynayan 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir’in başına nereden geldiği belli olmayan bir yorgun mermi isabet etmesi üzerine ağır yaralandı.

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nin Yoğun bakım ünitesinde 8 gündür yaşam mücadelesi veren 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir, beyninde kalan mermi tehlikeli bölgede olduğu için alınamayarak vefat etti.

 

Vefatıyla tüm Trabzon’u yasa boğan 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir, Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.