DÜĞÜNDE MEYDANA GELEN OLAYDA YARALILAR VAR

Karadeniz Gündem 28.07.2024 - 00:28, Güncelleme: 28.07.2024 - 00:34 5407+ kez okundu.
 

DÜĞÜNDE MEYDANA GELEN OLAYDA YARALILAR VAR

Düğünde silahlar konuştu. Komşumuz Giresun’da bir düğünde bu akşam meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak yaralandı.
Giresun’da düğünde kan döküldü… Meydana gelen olayda bir kişi yaralandı. Giresun’un Dereli İlçesine bağlı Kümbet’te bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda düğünde silahla yaralanma olayı yaşandı. E.D. isimli vatandaş düğün esnasında omuzundan silahla vurularak yaralandı. Yaşanan olayın ardından emniyet güçleri ve sağlık ekipleri silahla yaralanma olayının yaşandığı yere sevk edildi. Yaralanan E.D., özel araçla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı şahsın, hastanede tedavisine devam edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Düğünde silahlar konuştu. Komşumuz Giresun’da bir düğünde bu akşam meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak yaralandı.

Giresun’da düğünde kan döküldü… Meydana gelen olayda bir kişi yaralandı. Giresun’un Dereli İlçesine bağlı Kümbet’te bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda düğünde silahla yaralanma olayı yaşandı.

E.D. isimli vatandaş düğün esnasında omuzundan silahla vurularak yaralandı. Yaşanan olayın ardından emniyet güçleri ve sağlık ekipleri silahla yaralanma olayının yaşandığı yere sevk edildi.

Yaralanan E.D., özel araçla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı şahsın, hastanede tedavisine devam edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.