ORDU'DA JANDARMANIN OPERASYONUNDA YAKALANDILAR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 15.08.2024 - 16:04, Güncelleme: 15.08.2024 - 16:04 2673+ kez okundu.
 

ORDU'DA JANDARMANIN OPERASYONUNDA YAKALANDILAR

Ordu’da silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen iki kişi jandarma tarafından yapılan operasyonla yakalandı.
Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timi tarafından Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, yapılan araştırmalar neticesinde Altınordu ilçesi Alisayvan ile Erenli Mahallelerinde silah ve mühimmat kaçakçılığı, uyuşturucu madde imal ve ticareti ve yasadışı kenevir bitkisi ekimi yapıldığı tespit edildi. Tespit edilen bilgiler sonrasında 13 Ağustos’ta jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda; G.T. (38/E) ve E.K. (38/E)  isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların araç ve ev/eklentileri ile bahçelerinde yapılan aramada (4) adet ruhsatsız tabanca, (191) adet tabanca fişeği, (4) adet şarjör, (80) gr skunk uyuşturucu madde ve (24) kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs jandarma komutanlığında yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
Ordu’da silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen iki kişi jandarma tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timi tarafından Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, yapılan araştırmalar neticesinde Altınordu ilçesi Alisayvan ile Erenli Mahallelerinde silah ve mühimmat kaçakçılığı, uyuşturucu madde imal ve ticareti ve yasadışı kenevir bitkisi ekimi yapıldığı tespit edildi.

Tespit edilen bilgiler sonrasında 13 Ağustos’ta jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda; G.T. (38/E) ve E.K. (38/E)  isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların araç ve ev/eklentileri ile bahçelerinde yapılan aramada (4) adet ruhsatsız tabanca, (191) adet tabanca fişeği, (4) adet şarjör, (80) gr skunk uyuşturucu madde ve (24) kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs jandarma komutanlığında yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.