İŞTE 2025 YILI İÇİN ÖNGÖRÜLEN ASGARİ ÜCRET

Ekonomi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 25.10.2024 - 10:42, Güncelleme: 25.10.2024 - 10:42 444 kez okundu.
 

İŞTE 2025 YILI İÇİN ÖNGÖRÜLEN ASGARİ ÜCRET

Merkez Bankası Başkanı Karahan, ABD'de yatırımcılara yönelik olarak yüzde 25'lik asgari ücret artışının enflasyon görünümüyle uyumlu olduğunu belirtti.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Washington’da yatırımcılara asgari ücret artışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karahan, 2025 para politikasını belirlerken asgari ücret artışını da dikkate alacaklarını vurguladı. Yüzde 25’lik asgari ücret artışının 2025 enflasyon görünümüyle uyumlu olduğunu ifade etti. Asgari ücret belirleme komisyonunun Aralık ayında çalışmalarını sonlandırarak, 2025 asgari ücretini kamuoyuna duyurması bekleniyor. Açıklanacak ücret, asgari ücretle çalışanlar kadar diğer ücretli çalışanlar için de önemli bir gösterge olarak değerlendirilecek.
Merkez Bankası Başkanı Karahan, ABD'de yatırımcılara yönelik olarak yüzde 25'lik asgari ücret artışının enflasyon görünümüyle uyumlu olduğunu belirtti.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Washington’da yatırımcılara asgari ücret artışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karahan, 2025 para politikasını belirlerken asgari ücret artışını da dikkate alacaklarını vurguladı. Yüzde 25’lik asgari ücret artışının 2025 enflasyon görünümüyle uyumlu olduğunu ifade etti.

Asgari ücret belirleme komisyonunun Aralık ayında çalışmalarını sonlandırarak, 2025 asgari ücretini kamuoyuna duyurması bekleniyor. Açıklanacak ücret, asgari ücretle çalışanlar kadar diğer ücretli çalışanlar için de önemli bir gösterge olarak değerlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.