ORDU'DA KUVVETLİ SAĞANAK ETKİSİNİ ARTIRIYOR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 21.06.2023 - 00:19, Güncelleme: 21.06.2023 - 00:19 6998+ kez okundu.
 

ORDU'DA KUVVETLİ SAĞANAK ETKİSİNİ ARTIRIYOR

Ordu’da Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından başlayan kuvvetli sağanak yağmur sele neden olurken, tehlike geçmiş değil.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ordu’ya bu akşam saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere kuvvetli sağanak uyarısının bulunulmuştu.   Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Ordu Valisi Tuncay Sonel yaptığı açıklamada, “Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; İlimiz çevrelerinde bu akşam saatlerinden itibaren çok kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir. Lütfen! Dikkatli ve tedbirli olalım.” dedi.   Yapılan bu uyarıların ardından Ordu’da bu akşam başlayan kuvvetli sağanak etkili oluyor. Yağan yağmur nedeniyle Altınordu merkezde yollar bir anda su içinde kaldı, başta Bülbül ve Civil olmak üzere dere yataklarında su seviyesi yükseldi.   Aralıklarla etkisini devam ettiren sağanak yağışın gece boyu devam edeceği uyarısı yapıldı. Sabahın ilk saatlerinde (03:00-6:00) yağışların Altınordu, Ulubey, Çamaş, Perşembe ve Gülyalı'da etkisini artıracağı tahmin ediliyor.
Ordu’da Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından başlayan kuvvetli sağanak yağmur sele neden olurken, tehlike geçmiş değil.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ordu’ya bu akşam saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere kuvvetli sağanak uyarısının bulunulmuştu.

 

Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Ordu Valisi Tuncay Sonel yaptığı açıklamada, “Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; İlimiz çevrelerinde bu akşam saatlerinden itibaren çok kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir. Lütfen! Dikkatli ve tedbirli olalım.” dedi.

 

Yapılan bu uyarıların ardından Ordu’da bu akşam başlayan kuvvetli sağanak etkili oluyor. Yağan yağmur nedeniyle Altın ordu merkezde yollar bir anda su içinde kaldı, başta Bülbül ve Civil olmak üzere dere yataklarında su seviyesi yükseldi.

 

Aralıklarla etkisini devam ettiren sağanak yağışın gece boyu devam edeceği uyarısı yapıldı. Sabahın ilk saatlerinde (03:00-6:00) yağışların Altınordu, Ulubey, Çamaş, Perşembe ve Gülyalı'da etkisini artıracağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.