ORDUSPOR 1967 BURSA NİLÜFER'E KONUK OLUYOR

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 28.09.2024 - 14:46, Güncelleme: 28.09.2024 - 14:49 4114 kez okundu.
 

ORDUSPOR 1967 BURSA NİLÜFER'E KONUK OLUYOR

Ligde oynadığı ilk 3 maçını da kazanarak flaş bir sezon başlangıcı yapan Orduspor 1967, bugün deplasmanda Bursa Nülifer’e konuk oluyor.
TFF Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Orduspor 1967 A.Ş., sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparak ligde oynadığı ilk maçını da kazanarak topladığı 9 puanla zirveye yerleşmiş durumda. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında karşılaştığı Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş.'yi 3-1 mağlup eden mor beyazlı Ordu temsilcisi, bu hafta deplasmanda ligde 8. sırada yer alan Bursa Nülifer Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Bugün saat 16.00’da Bursa Nülifer Futbol Kulübü ile İbrahim Yazıcı stadında oynanacak maçta Orduspor 1967, zorlu maçtan 3 puan ile ayrılıp, ligde 4’te 4 yapmak istiyor, hem de liderliğini devam ettirmek istiyor.
Ligde oynadığı ilk 3 maçını da kazanarak flaş bir sezon başlangıcı yapan Orduspor 1967, bugün deplasmanda Bursa Nülifer’e konuk oluyor.

TFF Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Orduspor 1967 A.Ş., sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparak ligde oynadığı ilk maçını da kazanarak topladığı 9 puanla zirveye yerleşmiş durumda.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında karşılaştığı Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş.'yi 3-1 mağlup eden mor beyazlı Ordu temsilcisi, bu hafta deplasmanda ligde 8. sırada yer alan Bursa Nülifer Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Bugün saat 16.00’da Bursa Nülifer Futbol Kulübü ile İbrahim Yazıcı stadında oynanacak maçta Orduspor 1967, zorlu maçtan 3 puan ile ayrılıp, ligde 4’te 4 yapmak istiyor, hem de liderliğini devam ettirmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.