ORDUSPOR 1967'NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 30.09.2024 - 13:55, Güncelleme: 30.09.2024 - 13:55 2932 kez okundu.
 

ORDUSPOR 1967'NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Bu sezon hedefini 2. Lig olarak ortaya koyan ve lige de iyi bir başlangıç yapan Orduspor 1967’de yeni yönetim kurulu belli oldu.
Yönetim güçlendi. Nesine.com 3. Lig 4. Grupta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve ligde oynadığı ilk 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak zirvede yer alan Orduspor 1967’de yeni yönetim kurulu açıklandı. İşte İsa Akçay başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda yer alan isimler ve görevleri: İsa Akçay – Başkan Ali Çelik – Başkan Vekili Yasin Şahin – Başkan Vekili (Mali İşler Sorumlusu) Akın Çiçek – As Başkan (Basın Sözcüsü) Nedim Yalçın – As Başkan (Altyapı Koordinatörü) Gökhan Yurdakul – Başkan Yardımcısı Evren Ersoy – Genel Sekreter Yavuz Kurt – Güvenlik Sorumlusu Mahir Akdere – Altyapı Sorumlusu Adem Akça – Futbol Şube Sorumlusu Yücel Evsen – As Başkan Barış Yılmaz – Yurtdışı Temsilcisi Hakan Sapmaz – Taraftar Sorumlusu
Bu sezon hedefini 2. Lig olarak ortaya koyan ve lige de iyi bir başlangıç yapan Orduspor 1967’de yeni yönetim kurulu belli oldu.

Yönetim güçlendi. Nesine.com 3. Lig 4. Grupta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve ligde oynadığı ilk 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak zirvede yer alan Orduspor 1967’de yeni yönetim kurulu açıklandı.

İşte İsa Akçay başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda yer alan isimler ve görevleri:

İsa Akçay – Başkan

Ali Çelik – Başkan Vekili

Yasin Şahin – Başkan Vekili (Mali İşler Sorumlusu)

Akın Çiçek – As Başkan (Basın Sözcüsü)

Nedim Yalçın – As Başkan (Altyapı Koordinatörü)

Gökhan Yurdakul – Başkan Yardımcısı

Evren Ersoy – Genel Sekreter

Yavuz Kurt – Güvenlik Sorumlusu

Mahir Akdere – Altyapı Sorumlusu

Adem Akça – Futbol Şube Sorumlusu

Yücel Evsen – As Başkan

Barış Yılmaz – Yurtdışı Temsilcisi

Hakan Sapmaz – Taraftar Sorumlusu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.